Έρχεται ο Αλέξης.. στο Μέγαρο.

Κίνηση βιτρίνας από τον ALEXIS

Κάθισαν και σκέφτηκαν εκεί στον Συνασπισμό πως θα κάνει εντύπωση ο Αλέξης με την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο για την καθιερωμένη δεξίωση της Δημοκρατίας. Εμφανίστηκε -ντυμένος με τζιν- στην δεξίωση συνοδευόμενος με μία κοπέλα μετανάστρια από Αφρική, όμορφη μεν και γλυκύτατη. Καθαρά επικοινωνιακή κίνηση από ένα νέο, ελπιδοφόρο πολιτικό με σκοπό να κλέψει την παράσταση.

Ποιο είναι το νόημα αυτής της εμφάνισης λοιπόν; Ότι ενδιαφέρεται για τους μετανάστες, για τα δικαιώματά τους στην Ελληνική κοινωνία!! Ορθόν, έχουν οι μετανάστες δικαιώματα όπως έχουν και υποχρεώσεις βέβαια. Ναι τα κόμματα και οι πολιτικοί να ενδιαφερθούν για το επίπεδο διαβίωσης, την κοινωνική μέριμνα και το δικαίωμα εργασίας και μόρφωσης τους. Πλην όμως είναι αυτό το μείζον θέμα που απασχολεί την χώρα και τους πολίτες; Γιατί δεν συνοδεύτηκε π.χ από μια πτυχιούχο άνεργη κοπέλα ή μία αριστούχα φοιτήτρια από την παραμεθόριο. Γιατί μονίμως το κόμμα αναδεικνύει κατά προτεραιότητα θέματα μεταναστών ή μειονοτήτων ή καταπιεζόμενων αγωνιστών σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Κύριε Τσίπρα, επιμένεις να παίζεις με την νοημοσύνη των πολιτών, δίνεις μεγάλη σημασία στα ΜΜΕ και στην εικόνα αλλά να έχεις υπόψη σου ότι κρίνεσαι καθημερινά και να θυμάσαι τι έγινε με τις «μετοχές φούσκες» στο Χρηματιστήριο…..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: