Θεαγένειο Νοσοκομείο, κατέβασμα των εικονισμάτων στους θαλάμους νοσηλείας…

Σήμερα ο Διοικητής στο Αντικαρκινικό Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Άρης Μοσιώνης, έδωσε αιφνιδιαστική εντολή στο προσωπικό του νοσοκομείου να κατεβάσουν τα εικονίσματα από τους τοίχους γραφείων και θαλάμων νοσηλείας. Υπήρξαν αντιδράσεις σε κάποιους ορόφους και κλινικές και  ακολούθως ανακοινώθηκε ότι θα επιθεωρήσει ο ίδιος προσωπικά τους χώρους.

Νεώτερες πληροφορίες μέχρις στιγμής δεν υπάρχουν αν και θεωρείται βέβαιο, από δηλώσεις του προσωπικού, ότι θα συνεχισθούν οι αντιδράσεις.

Το παραπάνω συμβάν σχετίζεται -κατά πάσα πιθανότητα- με την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Παπανδρέου, ο οποίος συνομίλησε με το προσωπικό και ασθενείς του νοσοκομείου μεταξύ των οποίων ήταν μετανάστες και Ρομά και συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου Άρη Μοσιώνη και τον πρόεδρο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου» Νικήτα Κανάκη από τους οποίους ενημερώθηκε για το πρόγραμμα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης για την υγεία του υπουργείου Εσωτερικών το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε νοσοκομείο. (πηγή) Σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι στη σημερινή δύσκολη συγκυρία πρέπει να δείχνουμε ενδιαφέρον και να εργαζόμαστε για τις ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: