Απάντηση στις υβριστικές δηλώσεις κατά των Ενόπλων Δυνάμεων….

Σε βάθος ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έκανε την Πέμπτη 02 Δεκ 2010, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οι αρχηγοί των Επιτελείων.

Μετά τη σύσκεψη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους:

«Ευχαριστώ για την πρόσκληση, η οποία μου έγινε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Έτυχα μιας λεπτομερούς και σε βάθος ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ήταν πολύ σημαντική. Πρέπει να πω ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, εξαιρετικής ετοιμότητος και υψηλού φρονήματος, είναι εγγύηση και για την ασφάλεια της περιοχής αλλά και για την ασφάλεια του ελληνικού λαού, που έχει εναποθέσει τα όνειρα και τις ελπίδες του στα ένστολα παιδιά του.

Θέλω επίσης να αποτίσω τιμές και στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων για τη δουλειά που κάνουν. Μια δουλειά που χρειάζεται γερά νεύρα και πολλές φορές ξεπερνάει ψυχοσωματικά τις αντοχές ενός ατόμου. Τιμάμε αυτές τις Ένοπλες Δυνάμεις και είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιες Ένοπλες Δυνάμεις –συμπεριλαμβάνω και την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων- νομίζω ότι η Ελλάδα θα έχει τουλάχιστον την ηρεμία να ρίξει τις δυνάμεις της στη μεγάλη μάχη του ξεπεράσματος της οικονομικής κρίσης»..

Πηγή: Υ.ΕΘ.Α

Σχολιασμός Deltacv: Με την παραπάνω επίσκεψη και την δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως Ανώτατος Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων,  απάντησε σε αμετροεπείς δηλώσεις ορισμένων πολιτειακών αρχόντων (λ.χ Πάγκαλος) και «λειτουργών» των ΜΜΕ (λ.χ Βερύκιος και οι συναφείς) οι οποίοι τον τελευταίο καιρό βάλουν κατά του κύρους των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ένα Σχόλιο

  1. ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΦΟΝ…Κ…ΡΑΔΑ;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: