Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ¨και ο νόμος περί ψήφου των λαθρομεταναστών..

Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της σημερινής εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» χαρακτηρίζει την εφημερίδα και το συγκρότημα στο οποίο ανήκει. Πολύ μεγάλη ανησυχία τους έπιασε με την απόφαση αυτή του ΣτΕ. Γιατί,  τόσο ενδιαφέρον για το ζήτημα του -πρόσφατα και βεβιασμένα από την σημερινή Κυβέρνηση-  ψηφισθέντος Νόμου περί των λαθρομεταναστών…

Όταν οι Δικαστές, ο ανεξάρτητος αυτός φορέας εξουσίας του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος, κάνει το καθήκον του ώστε να διαφαλίσει την τήρηση του Συντάγματος κάνει …πραξικόπημα κατά την άποψη των συντακτών της εφημερίδας. Όταν σωπαίνουν ή κωλυσιεργούν έπειτα από κυβερνητικές παρεμβάσεις, τότε όταν πρόκειται για κυβέρνηση των λεγόμενων δημοκρατικών δυνάμεων (βλ. ΠΑΣΟΚ) εκτελούν ορθά το έργο τους!!!

Αν αυτό λέγεται δημοσιογραφία, κάτι δεν πάει καλά… έχουν χάσει οι λέξεις και κατ’ επέκταση οι θεσμοί την έννοιά τους….

Advertisements

Ένα Σχόλιο

  1. » ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ » ΚΑΙ ΤΟ» ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» οι μοναδικές εφημερίδες που με την είσοδο των γερμανών στην Αθήνα το 1941, δεν έκλεισαν το πιεστήριό τους, αλλά συνέχισαν κανονικά την λειτουργία τους ώς όργανα της κυβέρνησης ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ και των γερμανών φυσικά.
    Μετά την κατοχή συνέχισαν τη λειτουργία τους, υπό την ίδια διεύθυνση(ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ) αν και δικάστηκαν ώς υπόλογες, στη δίκη των δοσιλόγων. Αναγκάστηκαν όμως να αλλάξουν τον τίτλο τους διότι κανείς δεν τις αγόραζε…..Έτσι για να θυμηθούμε την ιστορία τους. Κατόπιν η εμπλοκή των 2 εφημερίδων στην υπόθεση δολοφονίας του βουλευτή ΛΑΜΠΡΑΚΗ και τα επακόλουθα επεισόδια(θυμηθείται την υπόθεση ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ) παραμένει ανεξερεύνητη…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: