Η Raycap, πρωταγωνιστεί διεθνώς στην υψηλή τεχνολογία..

Η Raycap, είναι μία από τις πρωτοπόρους Ελληνικές εταιρίες στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών. Κατασκευάζει και υποστηρίζει προηγμένα προϊόντα για τηλεπικοινωνιακά και ενεργειακά δίκτυα, προϊόντα πρωτοποριακής τεχνολογίας ηλεκτρικής προστασίας, καθώς και προϊόντα ηλεκτρονικών και αμυντικών εφαρμογών.

Διατηρώντας τη θέση της στην κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων, η Raycap έχει αναπτύξει μία μακρόχρονη στρατηγική συνεργασία με αντίστοιχες διεθνούς κύρους εταιρίες σε τομείς όπως : Ενσύρματα & ασύρματα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και ενέργειας, συστήματα ισχύος για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα κ.ά.

Οι εξαγωγές της σε 52 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Ασία, αντιπροσωπεύουν το 90% του συνολικού όγκου των πωλήσεων. H Raycap διαθέτει πέντε θυγατρικές επιχειρήσεις, στις ΗΠΑ, Ρουμανία, Κύπρο, Βουλγαρία και Σερβία.

Πρόσφατα πήρε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό “H Ελλάδα καινοτομεί”, που συνδιοργάνωσαν ο ΣΕΒ και η Eurobank, για την τεχνολογία που ανέπτυξε ερευνητική ομάδα της εταιρίας με αντικείμενο “Σύστημα υψηλών προδιαγραφών για προστασία σύγχρονων ηλεκτρονικών συσκευών ή διατάξεων από κρουστικές υπερτάσεις του ηλεκτρικού δικτύου«.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: