Υπόθεση Στρος Καν και οι αξίες του δυτικού πολιτισμού..

Ελεύθερος και απαλλαγμένος από κάθε κατηγορία για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, είναι από αυτή την στιγμή ο Στρος Καν καθώς, η δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης αποφάσισε σήμερα να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλικά εγκλήματα.

Με την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, η υπόθεση σε βάρος του πρώην γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, τίθεται πλέον και επίσημα στο αρχείο.

 Πηγή: Real.gr

Σχόλιο DeltaCV: Έπειτα από τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση Στρος Καν και την αθώωσή του παραμένει ένα μεγάλο ερωματικό. Τι είδους δικαοσύνη υπάρχει στις ΗΠΑ όπου είδαμε να διασύρεται ένα άτομο και να το εμφανίζουν όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου σιδηροδέσμιο σαν κοινό εγκληματία. Ποιοί είναι αυτοί οι αδέκαστοι, φουσκωμένοι από έπαρση “σερίφηδες” οι οποίοι δεν λογαριάζουν τίποτε μπροστά στον νόμο, ούτε προσωπικότητα και ούτε το ελάχιστα αποδεκτό και σεβαστό τεκμήριο της αθωότητας πριν την δικαστική απόφαση.

Προσωπική μας άποψη είναι ότι δύο περιπτώσεις συμβαίνουν. Είτε είναι τόσο αρωστημένες υπερφύαλες “μηχανές” του νόμου, με ικανή δόση βλακείας ή υπήρξε σχέδιο αποδόμησης του Στρος Καν, ώστε να αντικασταθεί από την διοίκηση του ΔΝΤ επειδή το απαιτήσανε κάποια μεγάλα διεθνή οικονομικά συμφέροντα. Και στις δύο περιπτώσεις η συγκεκριμένη υπόθεση δεν τιμά τις ΗΠΑ και γενικότερα τις αξίες του Δυτικού πολιτισμού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: