Οι εξυπνάδες του Βενιζέλου..

Κατά τη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης πρόσθεσε ότι “δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη καταβολή μισθών και συντάξεων. «Όμως για να πληρώνονται μισθοί και συντάξεις από το δημόσιο, πρέπει οι πολίτες να πληρώσουν τους φόρους τους» είπε με νόημα ο υπουργός και σημείωσε ότι οι υπολογισμοί έχουν γίνει σύμφωνα με συγκεκριμένες ροές χρημάτων, ενώ επανέλαβε ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου υπάρχουν τα απαραίτητα ταμειακά διαθέσιμα.” (Πηγή: http://www.24h.gr)

Σχολιασμός DeltaCV: Προσέξτε λοιπόν λογική του κορυφαίου υπουργού και διαχειριστού της κρίσης στην χώρα μας. Αυτός λοιπόν και οι σύμβουλοί του σκαρφίζονται κάθε λογής εισπρακτικό μέτρο, τα οποία στην ουσία τιμωρούν ανελέητα κατά βάση τους πολίτες που δεν φοροδιαφεύγουν για κάθε περιουσιακό στοιχείο και εισόδημα που απόκτησαν τα τελευταία χρόνια, με αποταμιεύσεις, με δάνεια, κληρονομία κλπ. Για όλα αυτά πλήρωσαν τους φόρους και άλλα κόστη (π.χ συμβολαιογραφικά έξοδα) και τώρα με περίσιο θράσσος οι σύγχρονου τελώνες προχωρούν σε σταδιακή “δήμευση” και στην ουσία στην καταστροφή της μεσαίας τάξης, του δυναμικότερου ιστού της ελληνικής κοινωνίας.

Οι τζάμπα μάγκες δηλαδή ανερυθρίαστα ζητούν να αρπάξουν εισοδήματα ώστε να τους πληρώσουν τον επόμενο μήνα όσα δικαιωματικά τους ανήκουν (μισθούς-συντάξεις). Έτσι ο κάθε έλληνας και ελληνίδα μπορεί να γίνουν υπουργοί, “μεγάλε” πολιτικέ μας. Στα δύσκολα σε θέλουμε, στην αναδιοργάνωση του κρατικού μηχανισμού, στην αντιμετώπιση τους τέρατος του “άναρχου” συνδικαλισμού που εσείς αναθράψατε, στην εξύψωση του ηθικού της κοινωνίας, στην αναζωογόνηση της αγοράς.

Advertisements

Ένα Σχόλιο

  1. Ο τσάμπα μάγκας τσέπωσε τον παχυλό μισθό του
    απο την τσέπη του λαού να θρέψει πισινό του
    σαν κόπρος σκύλος «γαύγισε», την κεφαλή σας κόψτε
    δεν νοιάζομαι για την πενία σου, την ελλάδα εσύ «ραγιά γραικέ» σώσε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: