Στο ταραγμένο μυαλό του Papandreou..


Η μεγάλη νύκτα του όχι στο ΝΑΙ και του ναι στο ΟΧΙ

Τελικά θα πάθουμε ομαδική ψυχική παράκρουση εμείς οι υπό κηδεμονία Έλληνες. Χθές περατώθηκε η διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης -σε παγκόσμια πρωτοτυπία- για μια άλλη κυβέρνηση, η οποία θα σχηματισθεί, πότε δεν ξέρουμε, για πόσο διάστημα πάλι δεν ξέρουμε και τα πρόσωπα επίσης δεν γνωρίζουμε. Η φανταστική αυτή κυβέρνηση πήρε τελικά ψήφο εμπιστοσύνης! (οι ανταρτίνες και λοιποί διαφωνούντες κατέβασαν τα λάβαρα της αντίστασης)

Ο έκων – άκων παραιτούμενος πρωθυπουργός μίλησε όπως το συνηθίζει με το μπερδεμένο λόγο του, δεν διευκρίνησε τίποτα, αναφέρθηκε στην ταπεινή οικονομική του κατάσταση και τόνισε σε επανάληψη «ότι δεν είναι γαντζωμένος σε καμία καρέκλα» (sic) Οι υπέρ ψηφίσαντες κυβερνητικοί βουλευτές μιλάνε στα ΜΜΕ για ανεπανάληπτου πολιτικού μεγαλείου και ευθύνης πρωθυπουργό, ο οποίος γράφει ιστορία στη πολιτική της χώρας. (Διαβάστε σχετική δήλωση-ύμνο του υπουργού Μπεγλίτη)

Και σήμερα δεν έχουμε καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί τελικά.. Το μόνο που ξεκαθάρισε είναι ότι οι ευρωπαίοι εταίροι είναι αποφασισμένοι να μας πετάξουν έξω από την την νομισματική ένωση αν δεν συμφωνήσουμε όλοι ότι αποδεχόμαστε τους όρους της πρόσφατης συμφωνίας στις Βρυξέλλες. Πάλι εκβιασμός, πάλι διλήμματα, για μια ακόμα φορά καταστροφικά σενάρια.. Πετυχημένε πρωθυπουργέ μας, σωτήρα μας!

Αυτό κατάφερε ο μέγας πολιτικός άνδρας, με το ρολόι του παπού του στο χέρι και το όνομα του πατέρα του στο μέτωπο.. Για εκείνο το πατρικό “σύμπλεγμα μη αποδοχής”, κάποτε – κάποιος ειδικός πρέπει να μας μιλήσει…. Μάλλον και αυτό πληρώνουμε…   Δείτε εδώ 

Η αξιωματική αντιπολίτευση κυρίως, αλλά και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις τίθενται από σήμερα υπό αυστηρή ιστορική αξιολόγηση 

Advertisements

Ένα Σχόλιο

  1. […] παρορμητικά νευροφυτικά κίνητρα, τουλάχιστον στην φάση της εκδήλωσης […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: